Max vrea sa fie campion la fotbal

Epuizat din stoc
SKU
a223558
14.90 LEI

Max vrea să fie campion la fotbal face parte din seria Șoricelul cititor – povești care explică lumea din jurul nostru și oferă un divertisment extraordinar micilor fani ai fotbalului cu vârsta peste 3 ani.

Max trăiește aventuri care vin din lumea micilor cititori, deoarece mulți copii adoră jocul de fotbal și, bineînțeles, competiția, pentru că fiecare copil își dorește să câștige. Și exact așa este pentru Max și prietena lui Paula, ei vor să câștige împotriva vecinului Tim.

Max și Paula joacă fotbal în grădină pentru că vor să devină campioni. Vecinul lor Tim îi provoacă să joace un meci, iar ei sunt hotărâți să-l învingă. Cei doi prieteni trebuie să muncească din greu pentru a câștiga „Cupa”. Oare cine va câștiga trofeul? Haideți să descoperim împreună.

Max vrea să fie campion la fotbal este o poveste minunată și o lectură excelentă pentru copii și părinți, stimulând imaginația copiilor.

Cărțile ilustrate pentru copiii de la 3 ani sunt ideale pentru a privi și a citi cu voce tare împreună. Textele și ilustrațiile de înaltă calitate transmit cunoștințe tehnice inițiale despre subiecte importante din viața de zi cu zi pentru copii.

Seria Șoricelul cititor cuprinde numeroase povestiri interesante, în special pentru copiii preșcolari. Din aceeași serie: Max merge la școală, Max merge la doctor, Max învață să înoate, Max nu merge cu străinii, Max merge la grădiniță, Max spune stop!, Max la bunici, Max merge la dentist, Max se bucură de magia Crăciunului, Aventuri de iarnă cu Max, Max merge la spital, Max vizitează șantierul de construcții, Max și bucuriile primăverii, Max în vacanță.

DESPRE AUTOR:

Christian Tielmann a studiat filosofia și germana la Freiburg și Hamburg. În timpul studiilor a publicat primele sale cărți pentru copii, în 1999. În 2005 și-a luat doctoratul la Universitatea din Hamburg.

Tielmann a scris peste 40 de cărți pentru copii și tineri pentru diverse edituri, care au fost traduse în 24 de limbi. Primul său roman pentru adulți a fost publicat în 2019. Locuiește cu familia în Köln.

Sabine Kraushaar s-a născut la Maastricht, în Olanda, în 1972. Chiar și în copilăria timpurie, a folosit o mulțime de pixuri, perii, vopsele și hârtie ca să picteze – din păcate, ocazional, covoare și tapet.

Și-a dorit să devină ilustratoare de când era la școala primară, așa că a studiat comunicarea vizuală la Maastricht. În timpul unui stagiu, ea a descoperit cărțile pentru copii ca subiect preferat. Sabine Kraushaar a devenit ilustratoare de carte pentru copii și a ilustrat multe, multe cărți pentru copii de la diferiți editori.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Soricelul cititor
ISBN 5948495005863
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 19 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMax vrea sa fie campion la fotbal
Rating-ul tău