Mecanismele increderii in sine

în stoc
SKU
a256581
65.00 LEI
Pe scurt
Ian Robertson, psiholog si profesor, ne ofera o lectura fascinanta pentru un viitor mai bun, in care stiinta increderii devine conditia sine qua non a dezvoltarii si vindecarii societatii, la care contribuim fiecare dintre noi. Vom afla de unde vine si cum se propaga increderea, care sunt consecintele ei economice si politice, de ce unii o poseda si altii nu, cum lipsa ei ne afecteaza sanatatea, care este dinamica increderii la locul de munca, acasa si in relatiile dintre sexe. Mai presus de toate, vom constata ca increderea nu este innascuta, dar odata invatata si stapanita ne va face mai puternici.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-402-1
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMecanismele increderii in sine
Rating-ul tău

Ian Robertson, psiholog si profesor, ne ofera o lectura fascinanta pentru un viitor mai bun, in care stiinta increderii devine conditia sine qua non a dezvoltarii si vindecarii societatii, la care contribuim fiecare dintre noi.

Vom afla de unde vine si cum se propaga increderea, care sunt consecintele ei economice si politice, de ce unii o poseda si altii nu, cum lipsa ei ne afecteaza sanatatea, care este dinamica increderii la locul de munca, acasa si in relatiile dintre sexe. Mai presus de toate, vom constata ca increderea nu este innascuta, dar odata invatata si stapanita ne va face mai puternici.

"Vei afla o suita de informatii fundamentate stiintific si de sfaturi pe care sa le aplici zi de zi, incepand chiar de acum. O carte care te va informa, te va incita si te va pregati pentru o viata noua." The Guardian

"Povesti dense si exemple care vor inspira orice actor social." Pippa Grange

"O carte splendida si incitanta, care iti va schimba ideile despre incredere." Johann Hari

"O explicatie tentanta a unui subiect captivant si important din psihologie." Steven Pinker

"O noua explorare a stiintei increderii, revelatoare si practica, necesara tuturor." Mary Robinson