Medicina holistica chineza in viata cotidiana

în stoc
SKU
a248471
85.00 LEI
Pe scurt
Medicina holistica chineza in viata cotidiana. Combinarea presopuncturii, fitoterapiei si Qigongului pentru vindecarea naturala integrativa. Descopera o abordare pe care o poti realiza prin mijloace proprii, pentru a trata diferite boli si pentru a-ti redobandi starea de bine. Aceasta carte prezinta conceptele de baza ale Medicinei Chineze si demonstreaza cum poti ingloba presopunctura, plantele medicinale, Qigongul, regimul alimentar si modul de viata, spre a dobandi cea mai buna stare de sanatate. Intelepciunea straveche si tehnicile practice din acest ghid te vor ajuta sa previi declansarea unor boli, sa-ti imbunatatesti starea zilnica si sa-ti sustii longevitatea. 
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție Terapii Alternative
Ediția cărții I
ISBN 978-630-650-613-2
Traducător Anamaria Gheorghiu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 16 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMedicina holistica chineza in viata cotidiana
Rating-ul tău

Medicina holistica chineza in viata cotidiana. Combinarea presopuncturii, fitoterapiei si Qigongului pentru vindecarea naturala integrativa.

Descopera o abordare pe care o poti realiza prin mijloace proprii, pentru a trata diferite boli si pentru a-ti redobandi starea de bine. Aceasta carte prezinta conceptele de baza ale Medicinei Chineze si demonstreaza cum poti ingloba presopunctura, plantele medicinale, Qigongul, regimul alimentar si modul de viata, spre a dobandi cea mai buna stare de sanatate. Intelepciunea straveche si tehnicile practice din acest ghid te vor ajuta sa previi declansarea unor boli, sa-ti imbunatatesti starea zilnica si sa-ti sustii longevitatea.

 Doctorul Steven Cardoza ofera recomandari de vindecare pentru zeci de afectiuni comune, printre care: 

dureri, insomnie, artrita, raceala, migrene, probleme de memorie, angina pectorala, impotenta, rau de miscare, astm, gripa, tulburari menstruale, abcese, hemoroizi, piele uscata, hepatita, alergii, oboseala, bronsita, greturi matinale, hernie, lipsa poftei de mancare, prostatita, eczema, tensiune arteriala mare, greata, urticarie.

Steven Cardoza, MS, LAc, este doctor si acupunctor, recunoscut si autorizat la nivel national pentru practicarea medicinei chineze, avand o experienta in domeniu de aproape douazeci de ani. Detine titlul de master in Medicina Chineza traditionala, este acupunctor licentiat si erborist, atestat Wu Tai Chi si in multe stiluri de Qigong. Din 1985, preda cursuri despre practici taoiste, inclusiv ateliere la scoli de acupunctura. Locuieste in Lexington, Massachusetts.