Meditația pentru copii

Epuizat din stoc
SKU
a220497
38.00 LEI
Pe scurt

„Pentru că sunt un simplu om, nu pot ajunge la toți cei care îmi cer ajutorul. Speranța mea e ca această carte să înlocuiască serviciile pe care pot să le ofer personal, astfel încât oamenii să folosească puterea Hado când eu nu pot fi fizic alături de ei.

O altă modalitate e să te uiți la fotografia mea sau să mă vizualizezi pentru a te conecta cu puterea mea Hado. Nu contează dacă sunt în celălalt colț al lumii: puterea mea Hado va ajunge la tine!

Am imprimat puterea mea Hado în această carte. Ori de câte ori simți că ai nevoie de ajutor, te rog s-o recitești și te vei conecta cu mine, apoi vei găsi o rezolvare după ce primești energia mea Hado.“

Toyoko Matsuzaki

Un mod distractiv de relaxare, pentru a calma emoțiile și a dezvolta încrederea în sine și bunăvoința!

Este esențial ca cei mici să înțeleagă devreme în viață care sunt rolul și abilitățile corpului lor, atât la nivelul sentimentelor și atenției, cât și la nivelul emoțiilor și gândurilor. Dacă le cultivăm prin meditație calități precum ascultarea, respectul și bunăvoința, ei vor dezvolta relații mai bune cu sine, cu cei din jur și cu mediul.

Această carte frumos ilustrată îți propune să descoperi alături de copii Tărâmul Meditației și să-i explorați împreună originea, dezvoltarea și aplicațiile. Veți găsi, de asemenea, sfaturi practice, asociate cu o mare varietate de sesiuni de meditație, pe care copiii le pot aplica și singuri.

Meditația laică de la o vârstă cât mai fragedă este o comoară pe care te vei bucura că i-ai cultivat-o copilului tău!

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066393300
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMeditația pentru copii
Rating-ul tău