Memomed 2015

în stoc
SKU
a110555
72.25 LEI
Pe scurt

Memomed 2015 este recomandat atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice.


Memomed  2015 – Editia 21 este structurat in doua volume: Memorator de farmacologie alopata si Ghid farmacoterapic alopat si homeopat.

Memoratorul de farmacologie alopata, primul volum al lucrarii, este o editie revizuita si adaugita, cu informatii actualizate privind denumirile, caracteristicile și utilizarea corecta a medicamentelor.


Avand 1176 pagini, volumul este conceput sa acopere nevoia de informare a medicilor si farmacistilor, cu datele de uz curent privind medicamentele inregistrate din România.


Ghidul farmacoterapic alopat si homeopat da ocazia specialistilor si nespecialistilor, sa consulte, comparativ, cele doua terapii, pentru largirea orizontului de tratamente ce pot fi prescrise in diferite afectiuni.


Ghidul are 336 de pagini.


In aceasta editie a Memomed-ului, autorii sub coordonarea domnului Academician Prof. Dr. docent Dumitru Dobrescu, propun solutii pentru ca alopatia si homeopatia sa fie recunoscute drept entitati egale ale domeniului medicamentului, iar farmacologia homeopata sa devina obiect de studiu obligatoriu in facultatile de medicina și farmacie, la egalitate cu farmacologia alopata.

Mai multe informații
EdituraUniversitara
Ediția cărții a XXI-a
ISBN 2069-2450
Număr de pagini 1416
Formatul cărţii 10.5x19.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMemomed 2015
Rating-ul tău