Memoriile unei reptile

în stoc
SKU
a252214
59.00 LEI
Pe scurt
Liv are multe secrete. Intr-o seara imbibata in alcool si droguri, dezvolta obsesia de a avea un sarpe. Asa apare in scena Nero, care ii trezeste sentimente si dorinte contradictorii. Dar Liv se simte, in sfarsit in siguranta, nebanuind grozaviile care urmeaza sa se petreaca in viata ei. Treisprezece ani mai tarziu, intr-un acces de furie, Mariam Lind isi abandoneaza fiica intr-un mall. Dar cand ajunge acasa si constata ca fetita chiar a disparut, mecanismele materne ruginite se pun din nou in miscare. Cazul ajunge pe biroul lui Roe Olsvik, un politist cu multa experienta, care incepe sa faca legaturi tulburatoare intre ancheta actuala si o tragedie ce s-a abatut asupra familiei lui. In tot acest timp, Nero ticluieste un plan de razbunare, simtindu-se izolat printre oameni, si totusi intelegandu-i atat de bine... Un thriller psihologic sinuos, alunecos, pentru fanii lui Gillian Flynn sau Jo Nesbo, care exploreaza cruzimea oamenilor, tentativele lor de a repara trecutul, dar si intrebarea fundamentala: iti poti lepadea vreodata pielea?
Mai multe informații
EdituraCrime Scene Press
Ediția cărții I
ISBN 978-630-654-203-1
Traducător Madalina Udrescu
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMemoriile unei reptile
Rating-ul tău
Liv are multe secrete. Intr-o seara imbibata in alcool si droguri, dezvolta obsesia de a avea un sarpe. Asa apare in scena Nero, care ii trezeste sentimente si dorinte contradictorii. Dar Liv se simte, in sfarsit in siguranta, nebanuind grozaviile care urmeaza sa se petreaca in viata ei. Treisprezece ani mai tarziu, intr-un acces de furie, Mariam Lind isi abandoneaza fiica intr-un mall. Dar cand ajunge acasa si constata ca fetita chiar a disparut, mecanismele materne ruginite se pun din nou in miscare. Cazul ajunge pe biroul lui Roe Olsvik, un politist cu multa experienta, care incepe sa faca legaturi tulburatoare intre ancheta actuala si o tragedie ce s-a abatut asupra familiei lui. In tot acest timp, Nero ticluieste un plan de razbunare, simtindu-se izolat printre oameni, si totusi intelegandu-i atat de bine...
 
Un thriller psihologic sinuos, alunecos, pentru fanii lui Gillian Flynn sau Jo Nesbo, care exploreaza cruzimea oamenilor, tentativele lor de a repara trecutul, dar si intrebarea fundamentala: iti poti lepadea vreodata pielea?
 
Original, inteligent, tandru si inspaimantator. - Chris Whitaker
 
Un thriller psihologic bine scris, negru ca noaptea. - Booklist
 
O poveste minunata, sinuoasa... Te lasa cu gura cascata. - Joanna Cannon