Mentori

în stoc
SKU
a250416
45.00 LEI
Pe scurt
De la toți mentorii săi, obișnuiți sau atipici, Russell Brand a învățat ceva valoros. Printre altele, că trebuie să fii sincer cu tine însuți și cu ceilalți, iar, în cele din urmă, ajutorul de care ai nevoie va veni. Mentorul nu este doar un educator și un îndrumător, ci și un om care trebuie să fie total altruist, lipsit de prejudecăți și să cunoască în profunzime realitatea celui care îi cere ajutorul. Uneori nu este căutat și ales, ci întâlnit întâmplător, iar dacă apare această fericită, uneori nesperată, șansă, ai nevoie de un dram de curaj pentru a-l urma fără să îi pui la îndoială intențiile.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-310-9
Traducător Ioana Manolache
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMentori
Rating-ul tău

De la toți mentorii săi, obișnuiți sau atipici, Russell Brand a învățat ceva valoros. Printre altele, că trebuie să fii sincer cu tine însuți și cu ceilalți, iar, în cele din urmă, ajutorul de care ai nevoie va veni.

Mentorul nu este doar un educator și un îndrumător, ci și un om care trebuie să fie total altruist, lipsit de prejudecăți și să cunoască în profunzime realitatea celui care îi cere ajutorul. Uneori nu este căutat și ales, ci întâlnit întâmplător, iar dacă apare această fericită, uneori nesperată, șansă, ai nevoie de un dram de curaj pentru a-l urma fără să îi pui la îndoială intențiile.

Mentori, o urmare a bestsellerului Recuperare, ne arată ce câștigăm când căutăm și oferim ajutor, explorând totodată felul în care ne alegem eroii. - Macmillan Publishers

Îndrumătorii lui Brand au fost martori la transformarea lui dintr-un om furios și deziluzionat în persoana profund spirituală care este astăzi. - Kirkus Reviews

Brand e neîntrecut când vine vorba să se autoparodieze. - The Times