Mercenar (seria Cutremurul Mondial, vol. 3)

în stoc
SKU
a247034
38.38 LEI
Pe scurt
"În timp ce înainta pe alee spre Casa Truelove, cu geanta ei din Lumea Cealaltă peste paltonul din Lumea Reală, avu dintr-odată senzația că era murdară și pătată, ca un tacâm vechi pe care nu s-a obosit nimeni să-l lustruiască. Și dacă e cu adevărat mercenar?" La școală, motanul Neptune e plictisit. E obișnuit să domnească peste toate pisicile vagaboande, însă toate s-au pierdut fără urmă, în chip misterios. Effie Truelove și prietenii ei Lexy, Wolf, Maximilian și Raven trebuie să-și pună la încercare aptitudinile magice. Organizația coruptă a Diberilor s-a întors și are un plan sinistru pentru solstițiul de iarnă. Dar, în cursul unei vizite în Lumea Cealaltă, Effie e confundată cu un insular periculos și egoist - mercenarul - și e arestată. Între timp, Lexy e amenințată de perfidul profesor Jupiter Peacock, iar Wolf pornește într-o călătorie primejdioasă pentru a-și găsi sora dispărută. Effie și prietenii ei trebuie să se regăsească înainte ca universul să se năruie. "Încă o explorare uimitoare a lumii ficționale din seria Cutremurul Mondial, unde personajele pot cădea în mod neașteptat în alte texte fantastice. Vă așteaptă poante inteligente și dileme filozofice la tot pasul!" Financial Times "O poveste despre educație magică, scrisă într-un stil unic - ce festin!" The Guardian
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 9786060864301
Traducător Iulia Arsintescu
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 14 x 20.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMercenar (seria Cutremurul Mondial, vol. 3)
Rating-ul tău

"În timp ce înainta pe alee spre Casa Truelove, cu geanta ei din Lumea Cealaltă peste paltonul din Lumea Reală, avu dintr-odată senzația că era murdară și pătată, ca un tacâm vechi pe care nu s-a obosit nimeni să-l lustruiască. Și dacă e cu adevărat mercenar?"

La școală, motanul Neptune e plictisit. E obișnuit să domnească peste toate pisicile vagaboande, însă toate s-au pierdut fără urmă, în chip misterios. Effie Truelove și prietenii ei Lexy, Wolf, Maximilian și Raven trebuie să-și pună la încercare aptitudinile magice. Organizația coruptă a Diberilor s-a întors și are un plan sinistru pentru solstițiul de iarnă. Dar, în cursul unei vizite în Lumea Cealaltă, Effie e confundată cu un insular periculos și egoist - mercenarul - și e arestată.

Între timp, Lexy e amenințată de perfidul profesor Jupiter Peacock, iar Wolf pornește într-o călătorie primejdioasă pentru a-și găsi sora dispărută. Effie și prietenii ei trebuie să se regăsească înainte ca universul să se năruie.

 

"Încă o explorare uimitoare a lumii ficționale din seria Cutremurul Mondial, unde personajele pot cădea în mod neașteptat în alte texte fantastice. Vă așteaptă poante inteligente și dileme filozofice la tot pasul!" 

Financial Times

"O poveste despre educație magică, scrisă într-un stil unic - ce festin!"

The Guardian