Metallica. Povestea din spatele cântecelor

în stoc
SKU
a229328
120.00 LEI
Pe scurt

     Cu ajutorul acestui caiet, copilul nu doar că va afla mai multe informații despre natură și botanică, dar va învăța și să coloreze, deseneze și își va dezvolta abilități precum autonomia, capacitatea de concentrare, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină etc. Cartea face parte din colecția „Activitățile mele Montessori” și este recomandată copiilor de 4-8 ani.

     Din aceeași colecție mai fac parte: • Natură și botanică • Animale și insecte • Timpul

Metallica – Povestea din spatele cântecelor relatează istoria remarcabilă a celei mai mari trupe metal, prezentând mecanica internă, emoțiile și sursele de inspirație ale celor mai importante piese ale lor, alături de mărturii ale membrilor trupei privind geneza acestor cântece.

De aproape patru decenii Metallica se situează în avangarda muzicii rock, depășind tragedia pierderii unui membru și dificultățile schimbărilor de componență, triumfând prin forța muzicii lor.

Metallica – Povestea din spatele cântecelor este o călătorie fascinantă în lumea unor melodii pe care, cu siguranță, toți cei care țin acum cartea în mână le-au fredonat măcar o data în viață” (Hefe - realizator radio/Tv, membru al formației Coma)

Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Top 10
Ediția cărții II
ISBN 9786067871753
Traducător Nicolaie Ardelean
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 19 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMetallica. Povestea din spatele cântecelor
Rating-ul tău