Metoda Glucose Goddess

în stoc
SKU
a259596
119.00 LEI
Pe scurt
În Metoda Glucose Goddess, ea ne oferă un ghid step-by-step de patru săptămâni care ne va ajuta să aplicăm câteva strategii simple, dar demonstrate științific pentru a ne stabiliza glicemia. La acesta se adaugă 100+ rețete delicioase, pagini de lucru interactive și sfaturi de la comunitatea Glucose Goddess despre cum să ne menținem pe linia de plutire.
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067225631
Traducător Smaranda Nistor
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 19 x 24.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMetoda Glucose Goddess
Rating-ul tău

În Metoda Glucose Goddess, ea ne oferă un ghid step-by-step de patru săptămâni care ne va ajuta să aplicăm câteva strategii simple, dar demonstrate științific pentru a ne stabiliza glicemia. La acesta se adaugă 100+ rețete delicioase, pagini de lucru interactive și sfaturi de la comunitatea Glucose Goddess despre cum să ne menținem pe linia de plutire.

Această metodă a fost folosită de mii de persoane pentru a-și normaliza nivelul glicemiei, iar rezultatele sunt uimitoare. Și tu poți să ai energie nelimitată, să-ți controlezi  poftele, să ai o piele curată, să-ți încetinești procesul de îmbătrânire, să reduci inflamațiile din organism, să ajungi la un echilibru hormonal, să-ți îmbunătățești dispoziția și să dormi mai bine decât ai făcut-o vreodată. Îți vei crea obiceiuri noi și sănătoase pentru toată viața. Cea mai bună parte? Nu vei calcula caloriile și vei mânca tot ce-ți place.

Jessie Inchauspé este biochimistă, autoare de cărți și fondatoarea mișcării Glucose Goddess (cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram). Odată cu prima ei carte, Revoluţia glucozei, bestseller internațional nr. 1, a început să-i învețe pe oameni despre importanța glicemiei și să le dea ponturi care să-i ajute s-o țină sub control.