Mic dicționar de formule matematice pentru clasele V-VIII

în stoc
SKU
a171174
Preț special 11.25 LEI Preț standard 14.99 LEI
Pe scurt

DAVID CHANG este chef și fondatorul Momofuku Noodle Bar. Din 2004, anul în care a deschis restaurantul la New York, a primit șase premii James Beard, printre care și pentru cel mai bun chef. A fost nominalizat pe lista celor mai importante 100 de personalități a revistei Time. În 2018, David a înființat Majordomo Media și a lansat podcastul The Dave Chang Show. Este gazda a două documentare de pe Netflix, Ugly Delicious și Breakfast, Lunch & Dinner.

     Micul dictionar de formule matematice se adreseaza elevilor din invatamantul gimnazial care doresc sa-si consolideze cunostintele de matematica pentru ca, in final, sa ia prima decizie din viata lor legata de ce liceu vor urma.
     Lucrarea cuprinde un minimum necesar si suficient de formule pentru cunoasterea materiei din clasele V-VIII, fiind realizata in conformitate cu programa scolara, si este structurata in trei parti: Notatii, notiuni elementare; Algebra; Geometrie.
     Expunerea teoretica este insotita pe alocuri de aspecte de ordin practic sub forma unor exercitii, modele si scheme de lucru.

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Narator
Ediția cărții IV
ISBN 9786067066609
Traducător Paul Slayer Grigoriu
Număr de pagini 136
Formatul cărţii 11 x 16 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2018
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMic dicționar de formule matematice pentru clasele V-VIII
Rating-ul tău