Michelangelo electric (audiobook)

în stoc
SKU
AB000124/1
24.09 LEI
Pe scurt
Pagini din lumea bizară şi exotică a tânărului Cyrill Parks, artist desăvîrşit al tatuajului.
Povestea începe în 1910, în Morecombe, un orăşel englez de coastă unde micul Cy, orfan de tată, trăieşte împreună cu mama sa în hotelul pentru tuberculoşi al acesteia şi creşte învăţând să nu fie dezgustat de spectacolul mizeriei umane. Adolescent fiind, băiatul devine ucenicul lui Eliot Riley, un beţiv notoriu cu reputaţie de bolşevic, care intră în viaţa sa cu forţa destinului şi de la care deprinde arta tatuajului.

După moartea mamei şi a maestrului său, tânărul pleacă în America şi îşi află locul în lumea nebună din Coney Island printre artişti de bâlci. Ca orice mare artist, Cy ajunge să cunoască extremele bucuriei şi suferinţei omeneşti şi le tălmăceşte în forme şi culori cu care însemnează trupurile celor doritori să aibă povestea vieţii întipărită-n carne.
În mijlocul acestui carnaval decadent, Cy îşi găseşte muza: pe fascinanta şi misterioasa Grace, o imigrantă din Europa de est, iar tulburătoarea lor poveste de dragoste creşte pe măsură ce Cy îi tatuează o sută nouă ochi pe tot trupul.
Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Pop Culture
Durată (minute) 60
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1709-23-9
Voce audiobook Dragoş Bucur
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMichelangelo electric (audiobook)
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!