Micul ghid al stilului - Gucci

în stoc
SKU
a267271
56.00 LEI
Pe scurt

Una dintre cele mai vechi case de modă italiene existente astăzi, Gucci a fost fondată în Florența în 1921. Guccio Gucci și‑a înființat compania cu scopul de a crea echipament de voiaj pentru clasele bogate din Italia. Cu imprimeul Gucci cu diamante maro închis pe un fundal cafeniu, logoul G interconectat și dungi roșii și verzi, brandul a devenit un reper pentru luxul italian. Articolele semnate Gucci – cureaua, geanta, mocasinii – transcend tendințele modei trecătoare și au rămas esențiale pentru identitatea Casei în secolul XXI.

Sub conducerea lui Tom Ford, Gucci a încarnat estetica anilor ’90. Astăzi, sub conducerea lui Alessandro Michele, combinația de romantism și duritate a mărcii este la mare căutare. Micul ghid al stilului Gucci spune povestea acestei case istorice, și prezintă lookurile vizionare care i‑au cimentat locul în istoria modei.

Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060069010
Număr de pagini 160
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMicul ghid al stilului - Gucci
Rating-ul tău

Una dintre cele mai vechi case de modă italiene existente astăzi, Gucci a fost fondată în Florența în 1921. Guccio Gucci și‑a înființat compania cu scopul de a crea echipament de voiaj pentru clasele bogate din Italia. Cu imprimeul Gucci cu diamante maro închis pe un fundal cafeniu, logoul G interconectat și dungi roșii și verzi, brandul a devenit un reper pentru luxul italian.
Articolele semnate Gucci – cureaua, geanta, mocasinii – transcend tendințele modei trecătoare și au rămas esențiale pentru identitatea Casei în secolul XXI. Sub conducerea lui Tom Ford, Gucci a încarnat estetica anilor ’90. Astăzi, sub conducerea lui Alessandro Michele, combinația de romantism și duritate a mărcii este la mare căutare. Micul ghid al stilului Gucci spune povestea acestei case istorice, și prezintă lookurile vizionare care i‑au cimentat locul în istoria modei.