Mima • Memo • Ghicesti cine esti?

în stoc
SKU
a248761
119,00 LEI
Pe scurt
Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 6
Varsta 6 - 99 ani
Durata Jocului 10 - 30 min
Componente bentiță, clepsidră, 200 de carduri, tăbliță de joc, poster, spinner
Tipul de Joc Joc de strategie
EdituraGama
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMima • Memo • Ghicesti cine esti?
Rating-ul tău

Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!

MEMO - STEAGURILE LUMII
Dacă vrei să-ți pui la încercare memoria vizuală și crezi că știi să identifici corect țările asociate steagurilor sau unor simboluri faimoase, joacă-te singur sau cu prietenii și vezi cât de multe perechi găsești!

MIMA
Câte cuvinte poți să mimezi într-un minut? Folosește toate trucurile ca să-ți ajuți coechipierii să ghicească cât ai clipi cuvintele și să adunați cât mai multe puncte!