Mindfulness. 75 de meditații pentru reducerea stresului, sănătate mintală și pace interioară

în stoc
SKU
a224273
34.95 LEI
Pe scurt

Matthew Sockolov este profesor de meditaţie şi fondatorul organizaţiei One Mind Dharma, unde lucrează cu persoane din întreaga lume care doresc să aprofundeze practica mindfulness. A lucrat îndeaproape cu profesori de budism Theravada şi de meditaţie Vipassana.

Înlătură efectele negative ale stresului, scapă de tulburările de somn și îmbunătățește-ți memoria și capacitatea de concentrare practicînd mindfulness, un tip din ce în ce mai popular de meditație ale cărui rezultate benefice sînt atestate de numeroase studii științifice. Autorul prezintă o metodă simplă de abordare a tehnicii mindfulness, ce include mai multe variante de meditație, pe niveluri de dificultate, adaptate pentru diferite personalități, stiluri de viață și emoții, cu durata de la 5 la 25 de minute. Un ghid foarte util pentru primii pași în practica mindfulness, ca să-ți calmezi mintea și să-ți găsești pacea interioară.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Hexagon
ISBN 9789734685929
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMindfulness. 75 de meditații pentru reducerea stresului, sănătate mintală și pace interioară
Rating-ul tău