Minighid de mituri ale pietei

Epuizat din stoc
SKU
a101502
37,57 LEI
Pe scurt
Cum sa obtii profit evitand sa faci greselile investitionale pe care le face toata lumea

Adeseori se spune ca doua treimi din succesul investitional este alcatuit din evitarea greselilor si o treime din lucruri facute corect. Daca poti evita sa faci greseli, ai posibilitatea sa-ti diminuezi rata de erori. Doar acest simplu comportament ar trebui sa-ti imbunatateasca rezultatele. Daca poti evita greselile si ocazional face cate ceva corect, cel mai probabil te descurci mai bine decat majoritatea. Mai bine decat majoritatea profesionistilor!


Aceasta carte acopera o parte dintre cele mai des crezute mituri economice si ale pietei – unele dintre acestea ii fac pe oameni sa vada de obicei lumea in mod gresit, generand erori investitionale.


Ken Fisher ne-a facut un imens serviciu prin demolarea acestor mituri despre piețele de capital. (Steve Forbes, presedinte Forbes Media)


Poate traiești cu impresia ca evitarea greselilor este un lucru usor de facut. Tot ce trebuie sa faci este doar sa nu faci greseli! Dar cine-si propune sa le faca? Investitorii nu fac greseli pentru ca stiu ca acestea sunt greseli. Le fac pentru ca au impresia ca iau deciziile corecte, decizii pe care le-au vazut luate inainte de alti oameni inteligenti. Au impresia ca sunt deciziile corecte, deoarece nu le pun la indoiala. La urma urmelor, ce sens are sa pui la indoiala ceva ce „toata lumea stie”? Sau ceva ce e de bun simt? Sau ceva pe care l-ai invatat de la cineva care se presupune ca era mai inteligent decat tine? O pierdere de timp, corect? Nu! Mereu ar trebui sa pui la indoiala orice ai impresia ca stii. Nu o singura data, ci de fiecare data cand iei o decizie investiționala. Functional nu este dificil sa faci acest gest, dar s-ar putea sa fie din punct de vedere emotional. (Kenneth L. Fisher)

Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Carti mici Profituri mari
ISBN 978-606-8360-70-6
Traducător Diana Dorobantu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 12x17
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMinighid de mituri ale pietei
Rating-ul tău