Minighid de tranzactii financiare

Epuizat din stoc
SKU
a124831
39.45 LEI
Pe scurt

Minighid de tranzactii financiare dezvaluie secretele traderilor care tranzactioneaza in functie de tendinte, oferindu-va libertatea de a activa pe orice piata: a ratei dobanzilor, a cuprului, a valutei, a actiunilor etc. (Addison Wiggin, autoarea best-sellerului The Demise of the Dollar, director executiv al Agora Financial, LLC )

In Minighid de tranzactii financiare, Michael Covel a adunat la un loc sfaturi de la unii dintre cei mai mari traderi ai zilelor noastre. Daca veti ignora aceste adevaruri esentiale, veti vedea intr-o zi cum vi se vor pulveriza conturile. (Van K. Tharp, PhD, președinte al Van Tharp Institute)

Daca sunteti in cautare de mari profituri, strategia de cumparare și mentinere a pozitiilor nu va va fi de folos. In Minighid de tranzactii financiare, Covel face profilul investitorilor care nu doar ca au supravietuit crizei financiare, ci s-au și imbogatit de pe urma acesteia. (Mebane T. Faber, cofondator și director de investitii al Cambria Investment Management)

Avand la baza experienta bogata a lui Covel in domeniul finantelor, dar și observatiile unora dintre cei mai de succes traderi, aceasta carte identifica instrumentele, conceptele, psihologiile și filosofiile care va vor ajuta sa va sporiti capitalul și sa-l tineti in siguranta, chiar și atunci cand va aparea o noua bula economica sau cand vom fi loviti de o noua criza financiara.

Cu fiecare sfat venit din partea unui trader de top sau a unei firme de tranzactii care a reușit sa depașeasca performanta fondurilor mutuale, acest Minighid ii invata pe cei care iși doresc sa fie investitori prudenti cum sa faca bani ca și cum ar fi de o viata in lumea tranzactiilor.

Cartea prezinta, de asemenea, și un nou argument revolutionar, anume ca fondurile mutuale, alegerea clasica a oamenilor in materie de investitii pentru a-și asigura o pensie liniștita, nu mai pot fi demne de incredere.

Mai multe informații
EdituraPublica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-722-055-1
Traducător Cristian Vechiu
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 12 x 17 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMinighid de tranzactii financiare
Rating-ul tău