Mintile lui Billy Milligan

în stoc
SKU
a260333
58.58 LEI
Pe scurt
Cel mai celebru caz de personalitate multiplă William Stanley Milligan, în vârstă de douăzeci și doi de ani, e arestat în urma săvârșirii celor trei violuri care au dat peste cap viața campusului Universității de Stat din Ohio. În apărarea sa, Milligan invocă incapacitatea mintală provocată de tulburarea de personalitate multiplă de care suferă. Intens mediatizat, cazul lui a șocat și intrigat milioane de oameni.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție YoungArt
ISBN 978-630-321-066-7
Număr de pagini 584
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMintile lui Billy Milligan
Rating-ul tău

Cel mai celebru caz de personalitate multiplă

William Stanley Milligan, în vârstă de douăzeci și doi de ani, e arestat în urma săvârșirii celor trei violuri care au dat peste cap viața campusului Universității de Stat din Ohio. În apărarea sa, Milligan invocă incapacitatea mintală provocată de tulburarea de personalitate multiplă de care suferă. Intens mediatizat, cazul lui a șocat și intrigat milioane de oameni.

Daniel Keyes spune povestea adevărată a lui Billy Milligan și a celor douăzeci și patru de personalități care îl alcătuiesc. Ambițioasa și complicata misiune a scriitorului are drept rezultat o carte captivantă, cutremurătoare, unică.

„Doar timpul ne va spune dacă Milligan a păcălit societatea sau este una dintre cele mai nefericite victime ale sale... Poate că a venit acel timp.” Daniel Keyes

„Keyes, care a petrecut doi ani alături de Billy Milligan și i-a intervievat familia, prietenii și cunoștințele, precum și pe cei din domeniul medical care au încercat să îl înțeleagă, spune această poveste cu abilitate... O carte ce va avea cu siguranță mulți cititori.” The New York Times Book Review