Minunea de Craciun

în stoc
SKU
a224442
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Vitrina unui magazin cu obiecte vechi, printre care se afla un ceainic din porțelan de Bavaria, atrage ca un magnet privirile unui băiețel plecat împreună cu mama lui să cumpere cadouri de Crăciun. Dar aventura începe după ce va cumpăra ceainicul și va afla că acesta vorbește - și că are de spus o poveste minunată, așa cum niciun ceainic nu a trăit vreodată!
Nu ești curios să afli povestea pe de-a-ntregul?


„Noaptea, bătrânul ceainic se așeza la fereastră. Lumina lunii... l-a determinat să-i povestească băiețelului pățaniile prin care trecuse:
― M-am născut într-un atelier mic. Meșterul m-a făurit cu dragoste, de parcă mi-ar fi dat viață... Am ajuns în casa unui ofițer, unde eram la loc de cinste. Era un ritual păstrat cu sfințenie de înaintașii săi. Câte am văzut și câte am auzit... aș putea scrie o carte. Ce musafiri veneau zilnic la ceai, încât nu aveam timp să mă odihnesc. Dimineața și seara serveam ceaiul. Și ce petreceri erau mereu... Chiar Regele și Regina au fost serviți de mine și ceșcuțele mele.”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094418
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMinunea de Craciun
Rating-ul tău