Mireasa Străvechiului Mag 2

în stoc
SKU
a249031
44.99 LEI
Pe scurt
Elias și Chise sunt atacați pe neașteptate în timp ce duc la îndeplinire cele trei sarcini date de Biserică. Oare care este scopul celor doi adversari? Și în ce constă, de fapt, puterea unei Sleigh Beggy?
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nezumi
ISBN 9786064313966
Traducător Antonia Ivanciu, Cosmin Tiţa, Mălina Coşan
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 12,8 x 18,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMireasa Străvechiului Mag 2
Rating-ul tău

INTRĂ ÎN UNIVERSUL MAGULUI!

Vârstă recomandată 16+

Elias și Chise sunt atacați pe neașteptate în timp ce duc la îndeplinire cele trei sarcini date de Biserică. Oare care este scopul celor doi adversari? Și în ce constă, de fapt, puterea unei Sleigh Beggy?

Traducerea a fost făcută din limba japoneză în limba română.

„Lumea în care Elias o introduce pe Chise nu e doar casa și grădina lui. Este și lumea zânelor.”

„Dragonii, creaturile mitice, folclorul și mitologia sunt bine integrate în lumea modernă și fiecare ființă magică are locul ei. Personajele non-umane au, de asemenea, propriile lor semnificații, istorii și culturi și interacționează cu protagoniștii. Nu este doar o fantezie, modul în care personajele sunt conectate cu lumea face ca tot universul să fie atât de real, de desăvârșit!” Crunchyroll

„Mireasa Străvechiului Mag este una dintre cele mai bune manga din ultimii ani”.

„ Autoarea construiește extraordinar de bine lumea Miresei Străvechiului Mag, integrând toate soiurile de mitologii și creaturi într-un tărâm coerent și ispititor de magic.” Anime News Network

„Mireasa Străvechiului Mag are ceea ce am putea numi o premiză răsunătoare...” New York Times

Yamazaki Koré s-a născut la data de 10 iunie 1990 în prefectura Hokkaidō, Japonia. A devenit pasionată de mitologiile lumii și științele oculte în școala primară, când a descoperit operele autorilor manga Yoshikawa Utata și Minagi Tokuichi. A debutat cu prima sa manga numită Futari no Renai Shoka („Două rafturi cu cărți de dragoste”) în anul 2013, urmată de Mahoutsukai no Yome („Mireasa străvechiului mag”) în 2014, prima serie care a primit și adaptare anime. În același an a publicat manga Frau Faust („Doamna Faust”), cea mai recentă publicație fiind Goosuto ando Wicchi („Fantoma și vrăjitoarea”, 2021). Opera ei este influențată atât de autori clasici, precum Edgar Allan Poe și Goethe, cât și de autori contemporani, fiind fană a seriei „Harry Potter”. Autoarea declară că a fost puternic inspirată de natura de poveste din orașul natal și de poveștile cu zâne și vrăjitori citite în copilărie.