Mireasa Străvechiului Mag

în stoc
SKU
a267339
Preț special 33.75 LEI Preț standard 44.99 LEI
Pe scurt
Din cauza vicleșugurilor alchimistului rătăcitor, Cartaphilus, puiul de dragon pare că-și pierde mințile... Chise îl urmărește agitându-se pe cerul Londrei. Pentru a-i salva viața, fata trebuie să plătească un preț mare – propriul braț. Astfel, acum asupra ei s-au abătut trei blesteme: cel aruncat de mama ei, blestemul de a se fi născut și cel al dragonului. E nevoită să facă față lucrurilor pe care a încercat să le ignore, iar povestea ia o întorsătură periculoasă și plină de înflăcărare.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nezumi
ISBN 9786064315380
Traducător Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMireasa Străvechiului Mag
Rating-ul tău

Din cauza vicleșugurilor alchimistului rătăcitor, Cartaphilus, puiul de dragon pare că-și pierde mințile... Chise îl urmărește agitându-se pe cerul Londrei. Pentru a-i salva viața, fata trebuie să plătească un preț mare – propriul braț.

Astfel, acum asupra ei s-au abătut trei blesteme: cel aruncat de mama ei, blestemul de a se fi născut și cel al dragonului. E nevoită să facă față lucrurilor pe care a încercat să le ignore, iar povestea ia o întorsătură periculoasă și plină de înflăcărare.

„Dragonii creaturile mitice folclorul și mitologia sunt bine integrate în lumea modernă și fiecare ființă magică are locul ei. Personajele non-umane au de asemenea propriile lor semnificații istorii și culturi și interacționează cu protagoniștii. Nu este doar o fantezie modul în care personajele sunt conectate cu lumea face ca tot universul să fie atât de real de desăvârșit!”

Crunchyroll