Mireasa Stravechiului Mag 7

în stoc
SKU
a262747
44.99 LEI
Pe scurt
Intra in universul Magului! Chise a inceput sa se schimbe. A avut parte pentru prima data de vizita unei prietene, iar Elias, cuprins de emotii pe care nu le poate explica, e mai confuz ca niciodata. Relatia celor doi trece din nou printr-o criza, iar Elias si Chise invata o noua lectie despre acceptare si gelozie.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nezumi
ISBN 978-606-431-537-3
Traducător Antonia Ivanciu, Cosmin Tita, Malina Cosan
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMireasa Stravechiului Mag 7
Rating-ul tău
Intra in universul Magului!

Chise a inceput sa se schimbe. A avut parte pentru prima data de vizita unei prietene, iar Elias, cuprins de emotii pe care nu le poate explica, e mai confuz ca niciodata. Relatia celor doi trece din nou printr-o criza, iar Elias si Chise invata o noua lectie despre acceptare si gelozie.
 
In acelasi timp, in Taramul Dragonilor are loc o tragedie. Cartaphilus le-a pus gand rau lui Lindel si dragonilor sai.
 
Care sa fie scopul Alchimistului Ratacitor, cel blestemat sa sufere vesnic?
 
Mult asteptatul volum 7 prezinta povestea legaturii neobisnuite dintre Chise si Elias, descriind cu insufletire relatiile dintre oameni si limitele care nu trebuie depasite.

"Lumea in care Elias o introduce pe Chise nu e doar casa si gradina lui. Este si lumea zanelor."
 
Dragonii creaturile mitice folclorul si mitologia sunt bine integrate in lumea moderna si fiecare fiinta magica are locul ei. Personajele non-umane au de asemenea propriile lor semnificatii istorii si culturi si interactioneaza cu protagonistii. Nu este doar o fantezie modul in care personajele sunt conectate cu lumea face ca tot universul sa fie atat de real de desavarsit! - Crunchyroll
 
"Mireasa Stravechiului Mag este una dintre cele mai bune manga din ultimii ani."
 
 Autoarea construieste extraordinar de bine lumea Miresei Stravechiului Mag integrand toate soiurile de mitologii si creaturi intr-un taram coerent si ispititor de magic. - Anime News Network