Misterele conacului Thorn

în stoc
SKU
a259594
49.00 LEI
Pe scurt
În această minunată nuvelă, continuarea romanului bestseller Vraja spinilor, Elisabeth, Nathaniel și Silas trebuie să deslușească magia misterioasă care îi ține captivi în Conacul Thorn, înainte de Balul de la Miezul Iernii.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
ISBN 9786306525225
Traducător Loredana Voicila
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMisterele conacului Thorn
Rating-ul tău

În această minunată nuvelă, continuarea romanului bestseller Vraja spinilor, Elisabeth, Nathaniel și Silas trebuie să deslușească magia misterioasă care îi ține captivi în Conacul Thorn, înainte de Balul de la Miezul Iernii.

Elisabeth a început în sfârșit să se acomodeze cu noua ei viață alături de vrăjitorul Nathaniel. Dar în Conacul Thorn se petrece ceva straniu: vrăjile de protecție care au grijă ca proprietatea să fie în siguranță fac nazuri și i-au închis pe toți în conac. Cu siguranță este doar o coincidență că asta se întâmplă chiar acum, când Nathaniel și Elisabeth au început să devină mai apropiați…

Neavând acces la lumea exterioară, Elisabeth, Nathaniel și Silas – alături de noua lor menajeră, Mercy – vor trebui să lucreze împreună pentru a descoperi sursa magiei din spatele vrăjilor de protecție defecte, înainte de data la care trebuie să găzduiască Balul de la Miezul Iernii. O misiune deloc ușoară, din moment ce casa este plină de secrete neașteptate, iar singurul lucru la care se poate gândi Elisabeth este că vrea să-l sărute pe Nathaniel în liniște și pace. 

Dar când devine evident că însuși conacul, influențat de strămoșii vrăjitorului, cere un preț pentru a se supune, Elisabeth și Nathaniel vor trebui să se bazeze pe legătura dintre ei mai mult decât oricând ca să îndrepte lucrurile.