Misterul minei de aur

în stoc
SKU
a221628
34.00 LEI
Pe scurt
Noua poveste plina de aventuri scrisa de Walko, Misterul minei de aur, ii va incanta pe copiii cu varsta peste 3 ani. Era o zi ca in cartile cu povesti ilustrate. Micul Iepurila si marele UrSoc faceau o plimbare pe rau cu pluta lor noua-nouta. Se simteau somnorosi si in al noualea cer. Cei doi prieteni, Iepurila si UrSoc, voiau doar sa faca o plimbare placuta pe rau, cand au vazut niste semne de fum in spatele varfului de deal. „Bantuie in mina” se putea citi pe cer.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Iepurila si Ursoc
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-512-2
Număr de pagini 56
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMisterul minei de aur
Rating-ul tău

Noua poveste plina de aventuri scrisa de Walko, Misterul minei de aur, ii va incanta pe copiii cu varsta peste 3 ani.

Era o zi ca in cartile cu povesti ilustrate. Micul Iepurila si marele UrSoc faceau o plimbare pe rau cu pluta lor noua-nouta. Se simteau somnorosi si in al noualea cer. Cei doi prieteni, Iepurila si UrSoc, voiau doar sa faca o plimbare placuta pe rau, cand au vazut niste semne de fum in spatele varfului de deal. „Bantuie in mina” se putea citi pe cer.

Nu putea sa fie vorba decat despre mina de aur! Poate cineva are nevoie de ajutor? Micul Iepurila e aproape sigur ca fantome nu au cum sa fie, desi din vechea mina rasuna, intr-adevar, niste zgomote infioratoare… Lui UrSoc i se face rau, dar impreuna cu prietenul sau prinde curaj in fiecare aventura!
 
In scurt timp, ceea ce Iepurila si UrSoc descopera acolo este o fantoma cu totul speciala.
 
Descopera lumea lui Iepurila si a lui UrSoc si traieste noi aventuri captivante alaturi de ei!