Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri

în stoc
SKU
a249452
12.00 LEI
Pe scurt
Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri îți ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc!
Mai multe informații
EdituraGama
ISBN 9786068248462
Număr de pagini 16
Formatul cărţii 20 x 29 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMoș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri
Rating-ul tău

Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri îți ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc!

Lucrarea face parte din colecția Activitățile mele de Crăciun și este destinată copiilor de 2-4 ani. Colecția Activitățile mele de Crăciun ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc! Cărțile ilustrate includ abțibilduri și o poezie sau un colind cu tematică de Crăciun.