Modificari aduse de DOOM3. Sinteze și exerciții pentru admiterea in invațamantul superior (partea a II-a)

în stoc
SKU
a259614
59.90 LEI
Pe scurt
Prezentul volum propune o serie de sinteze realizate pe baza Dicționarului ortografic, ortoepic și morfologic al limbii romane (ediția a treia) – DOOM3, cu scopul de a-i familiariza pe cei care vor susține probe de gramatica pentru admiterea in invațamantul superior (și nu numai) cu actualizarile recente ale normelor limbii romane. In acest sens, in prima parte a lucrarii, au fost excerptate, din DOOM3, cele aproximativ 3.500 de cuvinte nou-introduse. Cea de-a doua secțiune a volumului propune o serie de teste și de exerciții utile pregatirii examenelor de admitere in invațamantul superior care includ noțiuni de gramatica normativa.
Mai multe informații
EdituraUniversul Juridic
ISBN 9786063911873
Număr de pagini 237
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsModificari aduse de DOOM3. Sinteze și exerciții pentru admiterea in invațamantul superior (partea a II-a)
Rating-ul tău

Prezentul volum propune o serie de sinteze realizate pe baza Dicționarului ortografic, ortoepic și morfologic al limbii romane (ediția a treia) – DOOM3, cu scopul de a-i familiariza pe cei care vor susține probe de gramatica pentru admiterea in invațamantul superior (și nu numai) cu actualizarile recente ale normelor limbii romane. In acest sens, in prima parte a lucrarii, au fost excerptate, din DOOM3, cele aproximativ 3.500 de cuvinte nou-introduse. Cea de-a doua secțiune a volumului propune o serie de teste și de exerciții utile pregatirii examenelor de admitere in invațamantul superior care includ noțiuni de gramatica normativa.

Consideram ca prezenta lucrare de sinteza poate fi utila nu doar elevilor care vor susține examene de admitere in invațamantul superior, ci și tuturor celor interesați sa vorbeasca și sa scrie corect in limba romana.