Monarhiile secolului XXI

Epuizat din stoc
SKU
C208615
50.57 LEI
Pe scurt

Într-o societate globală aflată în transformare permanentă, reperele stabile sunt puţine. Familiile regale şi suveranii sunt astfel de repere. Ei servesc ca apexuri ale societăţii, faţă de care fiecare se poate raporta în mod corespunzător. Pentru cineva care apreciază ordinea şi existenţa unui scop în tot ceea ce facem, monarhul este o necesitate socială.

…răspunsul la întrebarea dacă monarhia mai este adaptată mileniului al III-lea se află în inimile fiecăruia. […] Oricare ar fi neajunsurile hazardului, în trunchiul acestei forme de guvernare se află acumulată experienţa si simbolismul a mii de ani şi, mai mult, un reper social necesar astăzi. Într-o societate globală aflată în transformare permanentă, reperele stabile sunt puţine. Familiile regale şi suveranii sunt astfel de repere. Ei servesc ca apexuri ale societăţii, faţă de care fiecare se poate raporta în mod corespunzător. Pentru cineva care apreciază ordinea şi existenţa unui scop în tot ceea ce facem, monarhul este o necesitate socială.
Sper ca, prin această carte, cititorii să afle câte ceva despre această formă de guvernare, aşa cum există ea astăzi, departe de poveştile cu prinţese şi de tabloidele scăpărătoare. Sper ca, aflând câte ceva despre monarhiile lumii, fiecare cititor să poată răspunde la întrebarea de mai sus în cunoştinţă de cauză.


 

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Carti Regale
ISBN 978-606-588-528-8
Număr de pagini 324
Formatul cărţii 21,70 × 21,70 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMonarhiile secolului XXI
Rating-ul tău