Monarhul umbrelor

în stoc
SKU
a255912
Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
Pe scurt
La mai mai bine de 15 ani de la publicarea romanului Soldatii de la Salamina, Javier Cercas reia tema Razboiului Civil intr-un roman mult mai intim si mai personal, care investigheaza trecutul atat de incomod al familiei sale. Nicio familie nu se poate dezice de propria mostenire, dincolo de secretele pe care atat invingatorii, cat si invinsii le tin sub tacere. Acesta este romanul pe care Javier Cercas si-a dorit dintotdeauna sa-l scrie. Monarhul umbrelor prezinta istoria unui tanar aproape anonim, care, in lupta pentru o cauza injusta, rataceste calea si sfarseste de partea nepotrivita a istoriei.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-752-8
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMonarhul umbrelor
Rating-ul tău

La mai mai bine de 15 ani de la publicarea romanului Soldatii de la Salamina, Javier Cercas reia tema Razboiului Civil intr-un roman mult mai intim si mai personal, care investigheaza trecutul atat de incomod al familiei sale. Nicio familie nu se poate dezice de propria mostenire, dincolo de secretele pe care atat invingatorii, cat si invinsii le tin sub tacere. Acesta este romanul pe care Javier Cercas si-a dorit dintotdeauna sa-l scrie. Monarhul umbrelor prezinta istoria unui tanar aproape anonim, care, in lupta pentru o cauza injusta, rataceste calea si sfarseste de partea nepotrivita a istoriei.

Invingatorii sunt cei care scriu istoria. - David Trueba

Cu acest roman, Cercas a dovedit, inca o data, ca este unul dintre cei mai mari scriitori europeni contemporani. - Marco Belpoliti, L'Espresso

O fascinanta incursiune a memoriei. - A.S., Le Monde, Des Livres