Monstrul temelor

în stoc
SKU
a249272
40.01 LEI
Pe scurt
O poveste amuzantă și cum nu se poate mai adevărată, scrisă chiar de Matei cel din poveste! Cu siguranță, mulți copii îl vor recunoaște imediat pe Monstrul lui Matei e un băiat de 10 ani, cu o familie obișnuită. Dar, uneori, în casa lui apare un monstru de care se teme foarte mult. Este înspăimântătorul Monstru al TEMELOR! Apare dintr-odată, când îi e lumea mai dragă lui Matei, de exemplu atunci când se joacă pe telefon! Nu spune mare lucru, doar: Ți-ai făcut temele? De ce nu-ți faci temele? Dacă nu-ți termini temele n-ai voie afară!!
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-408-7
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 23 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMonstrul temelor
Rating-ul tău

O poveste amuzantă și cum nu se poate mai adevărată, scrisă chiar de Matei cel din poveste! Cu siguranță, mulți copii îl vor recunoaște imediat pe Monstrul lui

Matei e un băiat de 10 ani, cu o familie obișnuită. Dar, uneori, în casa lui apare un monstru de care se teme foarte mult. Este înspăimântătorul Monstru al TEMELOR! Apare dintr-odată, când îi e lumea mai dragă lui Matei, de exemplu atunci când se joacă pe telefon! Nu spune mare lucru, doar:

Ți-ai făcut temele?
De ce nu-ți faci temele?
Dacă nu-ți termini temele n-ai voie afară!!

De teama lui, bietul Matei nu are de ales, trebuie să pună jocul deoparte și... să-și facă lecțiile. Care – ca să vezi! – nici nu erau chiar atât de grele! Când reușește să rezolve chiar și exercițiile de matematică, monstrul e neutralizat... Cu el se petrece o schimbare nemaipomenită!