Mostenitorul furat

în stoc
SKU
a254112
Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
O regina fugara. Un print neinteresat de coroana. Si o misiune care ii poate distruge pe amandoi. Au trecut opt ani de la Lupta cu Sarpele. Dar in nordul indepartat, Lady Nore din Curtea Dintilor a revendicat Citadela Acului de Gheata. Acolo, ea foloseste o relicva straveche pentru a crea monstri din bete si zapada care ii vor indeplini poruncile si o vor ajuta sa se razbune. Suren, copila-regina a Curtii Dintilor si singura persoana care o poate supune pe Lady Nore, a fugit in lumea muritorilor, unde traieste in salbaticie, in padure. Convinsa ca a fost uitata, Suren este luata prin surprindere cand Bogdana, cotoroanta-furtunii, o vaneaza pe strazile intunecate, dar este salvata de nimeni altul decat de Printul Oak, mostenitorul Regatului Elfhame, baiatul pe care este suparata de atata amar de vreme si cel caruia i-a fost promisa candva in casatorie. La varsta de saptesprezece ani, Oak este fermecator, galant si frumos. Si un manipulator. Printul se afla intr-o misiune care il va purta in nord si vrea ca Suren sa-l ajute. Dar daca ea va fi de acord, va trebui sa-si protejeze inima de un baiat pe care l-a cunoscut odata si de un print in care nu poate avea incredere, precum si sa se confrunte cu toate ororile pe care credea ca le-a lasat in urma.
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Storia Books
ISBN 978-630-652-511-9
Traducător Loredana Voicila
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMostenitorul furat
Rating-ul tău
O regina fugara. Un print neinteresat de coroana. Si o misiune care ii poate distruge pe amandoi.
 
Au trecut opt ani de la Lupta cu Sarpele. Dar in nordul indepartat, Lady Nore din Curtea Dintilor a revendicat Citadela Acului de Gheata. Acolo, ea foloseste o relicva straveche pentru a crea monstri din bete si zapada care ii vor indeplini poruncile si o vor ajuta sa se razbune.
Suren, copila-regina a Curtii Dintilor si singura persoana care o poate supune pe Lady Nore, a fugit in lumea muritorilor, unde traieste in salbaticie, in padure.
Convinsa ca a fost uitata, Suren este luata prin surprindere cand Bogdana, cotoroanta-furtunii, o vaneaza pe strazile intunecate, dar este salvata de nimeni altul decat de Printul Oak, mostenitorul Regatului Elfhame, baiatul pe care este suparata de atata amar de vreme si cel caruia i-a fost promisa candva in casatorie.
La varsta de saptesprezece ani, Oak este fermecator, galant si frumos. Si un manipulator. Printul se afla intr-o misiune care il va purta in nord si vrea ca Suren sa-l ajute. Dar daca ea va fi de acord, va trebui sa-si protejeze inima de un baiat pe care l-a cunoscut odata si de un print in care nu poate avea incredere, precum si sa se confrunte cu toate ororile pe care credea ca le-a lasat in urma.