Musai List (audiobook)

în stoc
SKU
AB000134/2
45.00 LEI
Pe scurt

CD audio mp3


Lectura: Octavian Pantis


Cum sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa muncesti eficient, sa faci loc pentru ce-ti place si sa te bucuri de fiecare zi

CD audio mp3


Dincolo de stilul direct si non conformist al cartii, autorul isi tradeaza experienta de trainer si consultant de elita, fin cunoscator si analist al mediului de afaceri. Scrisa pe un ton prietenos si accesibil, lucrarea are meritul indubitabil de a schimba perspectiva cititorului asupra dezechilibrului cariera/viata privata. Structurat in trei parti, „Ce vrei“, „Cum muncesti“ si „Esti mai mult decat munca ta“, volumul urmeaza intr-un mod implacabil reflexele de gandire ale cititorului. Intr-o succesiune logica fara cusur, autorul gaseste un ton retoric care dezarmeaza si cel mai organizat individ. Prin tehnica intrebarilor si raspunsurilor formulate ca sfaturi simple de viata, oricine va regasi „bucati de viata“ pe care si le poate organiza mai bine, urmand sfaturile lui Pantis.


Dincolo de munca, ramane viata fiecaruia dintre noi, ce include familia, casa, prietenii si pasiunile. Partea a III-a este gandita ca o reflexie asupra acestui „timp de viata“, intr-o succesiune de sapte scurte sectiuni cu sfaturi legate de sanatate, familie, locuinta, prieteni, comunitate, pasiuni si biserica. Daca in primele doua parti Pantis este direct in intrebari, intransigent in judecata si directional in consiliere, intr-un mod neasteptat, in partea a treia a cartii, despre lucrurile ce ne definesc ca personalitate, autorul devine mai bland si mai putin critic fata de dulcea noastra „dezordine“.


Ca si mine, sunt convins ca cititorul va fi surprins si totodata cucerit de modul echilibrat in care iti poti revedea si, eventual, reordona cele mai intime capitole de viata. Imbinand in mod fericit analiza modului in care lucram dar si o privire asupra organizarii timpului de dincolo de munca, lucrarea lui Octavian Pantis se intipareste in memorie. Lectura sa ne da de gandit despre sine, indeamna la impartasire si dezbatere, ne cheama sa povestim si sa recitim sectiuni din ea. E o carte vie, pe care un autor mai putin modest ar fi numit-o „Viata. Manual de utilizare“. (Mihai Ghyka)

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Durată (minute) 274
ISBN 978-973-5054-64-9
Voce audiobook Octavian Pantiş
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMusai List (audiobook)
Rating-ul tău