Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii

în stoc
SKU
a262419
34.00 LEI
Pe scurt
Majoritatea formelor de meditatie ne cer sa stam nemiscati si linistiti, sa ne luam distanta de viata noastra aglomerata, sa facem abstractie de listele de sarcini in continua crestere. Myung Sung te introduce in arta coreeana de a trai meditatia ca parte din viata ta activa. Folosind cele 8 chei simple prezentate in cartea Myung Sung - Arta coreeana a Meditatiei vii, te vei bucura de toate beneficiile calmante si pozitive ale meditatiei - in fiecare minut al fiecarei zile!
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066395496
Traducător Aurelia Ulici
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMyung Sung. Arta coreeană a Meditației vii
Rating-ul tău

Majoritatea formelor de meditatie ne cer sa stam nemiscati si linistiti, sa ne luam distanta de viata noastra aglomerata, sa facem abstractie de listele de sarcini in continua crestere. Myung Sung te introduce in arta coreeana de a trai meditatia ca parte din viata ta activa. Folosind cele 8 chei simple prezentate in cartea Myung Sung - Arta coreeana a Meditatiei vii, te vei bucura de toate beneficiile calmante si pozitive ale meditatiei - in fiecare minut al fiecarei zile!

 

Prin intelepciunea transmisa de-a lungul generatiilor si prin instrumente practice, Myung Sung te ajuta:

• sa-ti gasesti echilibrul si fericirea

• sa rezolvi cu calm orice conflict

• sa treci prin stres

• sa-ti atingi obiectivele.


Conecteaza-te la rezervele tale nelimitate de energie naturala si descopera cum eforturile tale - in munca, familie, casnicie, prietenie, sanatate, bani - devin mai putin dificile. Cultiva-ti prin Myung Sung echilibrul intre minte, corp si spirit!

Toate lucrurile din natura sunt conectate. Unii numesc acest lucru "energie" sau "forta vietii". Mie imi place sa-i spun simplu "conexiune". Cand incepem sa practicam Meditatia vie Myung Sung, devenim mai constienti de aceasta conexiune. Invatam mai multe despre noi insine, despre relatiile noastre si efectul pe care il avem asupra lumii. Myung Sung ne ofera un mod de a fi constienti, calmi, hotarati si armoniosi. Ne invata cum sa rezolvam conflicte, cum sa trecem prin stres si sa atingem oriceobiectiv avand un punct de vedere nou si creandu-ne obiceiuri bune in viata cotidiana. - Dr. Jenelle Kim