Nămeții

în stoc
SKU
a267390
Preț special 44.99 LEI Preț standard 59.99 LEI
Pe scurt
Trei oameni obișnuiți se zbat pentru supraviețuire într-o palpitantă poveste apocaliptică semnată de autoarea romanului Omul de cretă. După o evacuare precipitată dintr-un internat retras, Hannah se trezește printre fiare contorsionate și sticlă spartă. Meg, o fostă detectivă, e blocată într-o telecabină și nu-și amintește cum a ajuns acolo, iar Carter și alți câțiva oameni încearcă să supraviețuiască într-o veche cabană de schi. O furtună de zăpadă, un virus mortal și niciun mijloc de a cere ajutor întregesc o capcană care nu lasă nicio cale de scăpare. Pericolele cu care se confruntă Hannah, Meg și Carter sunt ca piesele unui puzzle, dincolo de care pândește o amenințare și mai mare. Una care poate înghiți întreaga omenire.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064317568
Traducător Ruxandra Toma
Număr de pagini 390
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNămeții
Rating-ul tău

Trei oameni obișnuiți se zbat pentru supraviețuire într-o palpitantă poveste apocaliptică semnată de autoarea romanului Omul de cretă.

După o evacuare precipitată dintr-un internat retras, Hannah se trezește printre fiare contorsionate și sticlă spartă.

Meg, o fostă detectivă, e blocată într-o telecabină și nu-și amintește cum a ajuns acolo, iar Carter și alți câțiva oameni încearcă să supraviețuiască într-o veche cabană de schi. O furtună de zăpadă, un virus mortal și niciun mijloc de a cere ajutor întregesc o capcană care nu lasă nicio cale de scăpare.

Pericolele cu care se confruntă Hannah, Meg și Carter sunt ca piesele unui puzzle, dincolo de care pândește o amenințare și mai mare. Una care poate înghiți întreaga omenire.