Naondel. Cronici din Manastirea Rosie, vol. 2

în stoc
SKU
a263172
45.00 LEI
Pe scurt
Naondel este al doilea volum din seria Cronici din Manastirea Rosie. Naondel, este o lectura captivanta, care ii poarta pe cititori inapoi in timp, in vremurile de dinaintea intemeierii Manastirii Rosii, acolo unde se desfasoara actiunea din primul volum, Maresi.
Mai multe informații
EdituraUnivers
ISBN 978-973-341-541-1
Traducător Carmen Langseth
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNaondel. Cronici din Manastirea Rosie, vol. 2
Rating-ul tău

Naondel este al doilea volum din seria Cronici din Manastirea Rosie.

Naondel, este o lectura captivanta, care ii poarta pe cititori inapoi in timp, in vremurile de dinaintea intemeierii Manastirii Rosii, acolo unde se desfasoara actiunea din primul volum, Maresi.

Tinute in captivitate de un barbat periculos, posesor al unei magii cu care poate controla viata si moartea, mai mult fete si femei trebuie sa-si invinga neincrederea una in cealalta pentru a scapa de acolo. O pot face doar cu un mare cost, atat pentru cele care pleaca, cat si pentru cele lasate in urma. Redata din mai multe perspective, povestea descrie o lume complet opusa idilicei Manastiri Rosii.
 
Cartea este dura si blanda, violenta si duioasa, poetica si pragmatica (...). Isi incarca cititorul cu vointa, speranta si optimism si il incurajeaza sa mearga spre lumina, fara teama. - Johanna Vuoksenmaa, in argumentarea Premiului Finlandia Junior