Nedoctoricit

în stoc
SKU
a251541
59.00 LEI
Pe scurt
O sa va cam usture a fost fenomenul editorial al secolului, o carte citita de multe milioane de persoane, adorata de cel putin o jumatate dintre acestea si transformata intr-un serial TV de succes. Dar a fost doar o parte din poveste. Amuzanta, teribil de emotionanta si umila, Nedoctoriciteste despre ce se intampla cu un medic dupa ce-si pune halatul in cui, dar medicina refuza sa renunte la el.
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Narator
ISBN 978-606-722-552-5
Traducător Anca Barbulescu
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNedoctoricit
Rating-ul tău
O sa va cam usture a fost fenomenul editorial al secolului, o carte citita de multe milioane de persoane, adorata de cel putin o jumatate dintre acestea si transformata intr-un serial TV de succes. Dar a fost doar o parte din poveste.

Amuzanta, teribil de emotionanta si umila, Nedoctoriciteste despre ce se intampla cu un medic dupa ce-si pune halatul in cui, dar medicina refuza sa renunte la el.

Este despre extraordinara educatie medicala. Este despre deschiderea unor rani mai vechi si despre examinarea cicatricilor din prezent. Este despre controale medicale si introspectii personale. Este despre a-ti face viata bucati si a o recompune. Este despre ce inseamna sa fii medic, dar si pacient.
 
Nedoctoriciteste cea mai amuzanta si mai emotionanta carte scrisa de Adam Kay pana acum - un portret uimitor al unei vieti inainte si dupa renuntarea la medicina, al unuia dintre cei mai iscusiti povestitori englezi.
 
Adam Kay s-a intrecut pe sine. Pana si notele de subsol sunt mai amuzante decat scheciurile celor mai multi comedianti. Dar ajungi si la o parte intunecata, pe care el reuseste sa o gestioneze atat de bine, incat a trebuit sa las cartea deoparte pana cand am fost gata sufleteste pentru restul. - Ian Rankin, novelist

Nimeni nu m-a mai facut sa rad atat de mult de corpul uman. Adam Kay reuseste sa starneasca hohote de ras in acelasi timp in care isi exprima furia de neputinta fata de starea sistemului national de sanatate. - Pastorul Richard Coles