Negoț cu îngeri

în stoc
SKU
a267085
Preț special 27.75 LEI Preț standard 37.00 LEI
Pe scurt
„Emil Brumaru pe care l-am cunoscut eu era un bărbat timid, fragil, care trăia singur, dar care avea de oferit prietenie, camaraderie, foarte multă blândețe, generozitate și răbdare. Nu era nici bosumflat, nici tăcut, nici trist: era tonic, vorbea ore în șir și mă făcea mereu să râd. Emil Brumaru a fost un prieten ca nimeni altul! (…) Într-o zi, un prieten poet, care-l cunoștea mai bine decât mine, mi-a spus: „Ai grijă cu Brumaru, ca e mult mai tânăr decât pare și o să te prindă în mreje.” Și așa a fost: n-am avut grijă, iar acum mă aflu în năvodul lui, citind seara poeme din cărțile postume. Cu drag și dor.” Zamfira Zamfirescu
Mai multe informații
EdituraCartier
Colecție Cartier de colectie
ISBN 9789975867269
Număr de pagini 172
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNegoț cu îngeri
Rating-ul tău

„Emil Brumaru pe care l-am cunoscut eu era un bărbat timid, fragil, care trăia singur, dar care avea de oferit prietenie, camaraderie, foarte multă blândețe, generozitate și răbdare. Nu era nici bosumflat, nici tăcut, nici trist: era tonic, vorbea ore în șir și mă făcea mereu să râd. Emil Brumaru a fost un prieten ca nimeni altul! (…) Într-o zi, un prieten poet, care-l cunoștea mai bine decât mine, mi-a spus: „Ai grijă cu Brumaru, ca e mult mai tânăr decât pare și o să te prindă în mreje.” Și așa a fost: n-am avut grijă, iar acum mă aflu în năvodul lui, citind seara poeme din cărțile postume. Cu drag și dor.”

Zamfira Zamfirescu

„Negoț cu îngeri e o carte-expoziție. 0 carte cu doi autori, care devin unul singur. În esența ei, e o carte despre delicatețe, candoare, puritate. Și despre visare. 0 carte pentru copiii mari.”

Bogdan Crețu