Neguțătorul de zăpadă

în stoc
SKU
a229614
34.90 LEI
Pe scurt

Sam Gayton locuieşte în Margate, Marea Britanie. În 2009 a absolvit masteratul de Scriere pentru tineri la Universitatea Bath Spa, iar la puţină vreme şi-a publicat prima carte, Neguţătorul de zăpadă. Îi plac romanele americane, mâncarea italiană şi Anglia rurală. Când nu scrie, îi place să joace jocuri de societate vechi, să zdrăngănească la chitară şi să intre în cât mai mult trupe rock posibil (şapte, deocamdată).

Lettie Pipernegru trăieşte într-o casă pe piloni, pe coasta bătută de vânturi a Albionului. Nu i s-a întâmplat niciodată nimic nemaipomenit, până într-o noapte de iarnă: noaptea în care apare Neguţătorul de zăpadă. Acesta pretinde că este alchimist – cel mai mare din câți au existat vreodată – şi duce cu el, într-o valiză de mahon, ultima sa invenţie, una care va schimba pentru totdeauna viaţa lui Lettie şi lumea întreagă. O invenţie numită zăpadă.

„O poveste despre descoperirea de sine, familie şi prietenie. Un debut inventiv, desăvârşit.” - Independent on Sunday

„Un roman de debut foarte promiţător al lui Gayton, un basm plin de veselie care va plăcea fanilor lui Lemony Snicket.” - Daily Mail

„Un debut excentric şi foarte inventiv, debordând de personaje exotice şi de farmec.” - Children’s Books Ireland

Mai multe informații
EdituraVellant
Colecție Cititrol
Ediția cărții II
ISBN 9786069801239
Traducător Alunița Voiculescu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNeguțătorul de zăpadă
Rating-ul tău