Netherland

în stoc
SKU
C205410
38.43 LEI
Pe scurt
Undeva între oraşele lui Saul Bellow şi Ian McEwan, O'Neill şi-a ridicat propriul lui cort miraculos. Netherland este un roman despre provizoriu şi marginalitate; scris pe nenumărate registre, unul dintre cele mai puternice fiind nostalgia sa extremă, matură. (Sebastian Barry)
ROMAN DISTINS CU PEN/ FAULKNER AWARD 2009 SI NOMINALIZAT LA BOOKER PRIZE 2008

Hans van den Broek alege crichetul. Insingurat intr-un oras terorizat de avioane care darama zgarie-nori, cautand sa inţeleaga de ce si cum au disparut din viaţa lui oameni, locuri si sentimente, el isi cauta refugiul in sportul copilariei sale. Dar crichetul newyorkez are prea puţine in comun cu jocul calm cu care a crescut el, si cu cel cu accente nobiliare, pe care l-a jucat in timpul studenţiei in Anglia.

La New York, crichetul este un joc aspru, aproape conspirativ, jucat prin parcurile salbaticite de la periferie de niste oameni pe care metropola nici nu-i vede macar - de oameni precum Chuck Ramkissoon. Dupa mulţi ani, cand cadavrul acestuia este gasit intr-un canal de scurgere newyorkez, cu mainile strans legate la spate, Hans isi aminteste neobisnuita prietenie care l-a legat de Chuck... un sentiment de visator, de vizionar si, poate, ceva mai sumbru...
Mai multe informații
EdituraLeda
Ediția cărții I
ISBN 973-102-245-1
Traducător Carmen Botosaru
Număr de pagini 268
Formatul cărţii 13 x20 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNetherland
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!