Neurodreptacii și relațiile de cuplu

în stoc
SKU
a221033
35.00 LEI
Pe scurt

Valérie Foussier este medic endocrinolog. A dezvoltat instrumente de comunicare specifice pentru adulții și copiii care gândesc preponderent cu emisfera dreaptă a creierului și se folosește de art-terapie. „Medicina este o artă care poate fi îmbogățită și cu alte domenii artistice. Arta medicinii se naște din deschiderea spirituală, îmbogățește relațiile interumane și evoluează când este împărtășită. Arta declanșează în noi energia vitală, care vine să îmbunătățească procesul terapeutic.“

În calitate de terapeut, dr. Valérie Foussier a studiat personalitatea adulților neurodreptaci şi ne arată de ce aceștia au un mod de funcționare foarte diferit, care creează între ei și ceilalți un decalaj greu de suportat.

Resimțind un disconfort real în viața de zi cu zi, o suferință care decurge din modul lor de a acționa, din mintea lor care analizează și interpretează fără încetare, neurodreptacii consideră că nu sunt vrednici de iubire și că nu au nicio calitate. Convingerea că nu sunt făcuți să cunoască fericirea rezultă adesea dintr-un trecut presărat cu critici recurente, cu devalorizări repetate. De aici și sentimentul lor de culpabilitate mascată, dar și vinovăția că nu se află la înălțimea așteptărilor celorlalți și că nu se încadrează în tipare. Victime ale hipersensibilității lor de necontrolat, sunt mai predispuși să atragă perverșii narcisici, care vor profita de ei.

Dr. Valérie Foussier explică originea acestui calvar emoțional în relațiile sentimentale, oferind remedii și soluții potrivite pentru a face parte dintr-un cuplu durabil și sănătos.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Emisfera dreapta
Ediția cărții III
ISBN 9786069707234
Traducător Irina-Margareta Nistor
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNeurodreptacii și relațiile de cuplu
Rating-ul tău