Niciodata caprioara nu-l va manca pe lup

în stoc
SKU
a244518
49.00 LEI
Pe scurt
Timpul și psihologia maselor sunt instrumentele folosite pentru blocarea spiritualității. Cu asta se ocupă manipulatorii din mainstream. Căci spiritualitatea este, de fapt, starea care te face să îți pui tot timpul întrebarea: nu cumva, dincolo de ceea ce percep sau de ceea ce știu, mai există și altceva? Întrebarea este suficientă pentru a afla și răspunsul care va veni mai devreme sau mai târziu. Și tocmai din acest motiv spiritualitatea este periculoasă: pentru a nu se ajunge la adevăr.
Mai multe informații
EdituraPrior & Books
ISBN 978-606-966-619-7
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNiciodata caprioara nu-l va manca pe lup
Rating-ul tău

Timpul și psihologia maselor sunt instrumentele folosite pentru blocarea spiritualității. Cu asta se ocupă manipulatorii din mainstream. Căci spiritualitatea este, de fapt, starea care te face să îți pui tot timpul întrebarea: nu cumva, dincolo de ceea ce percep sau de ceea ce știu, mai există și altceva? Întrebarea este suficientă pentru a afla și răspunsul care va veni mai devreme sau mai târziu. Și tocmai din acest motiv spiritualitatea   este   periculoasă:  pentru   a  nu  se  ajunge  la  adevăr.

Dar adevărul natural este că niciodată căprioara nu-l va mânca pe lup. Și oricât s-ar da peste cap unii, nu cred că vor putea ajunge să convingă pe mulți de contrariul acestui adevăr. Iar această aserțiune – care dă și titlul cărții – nu este propusă în termeni conflictuali între lup și căprioară, ci pur și simplu ca legitate naturală care nu poate fi încălcată.