Nimeni nu se salvează singur

Epuizat din stoc
SKU
C212212
25.23 LEI
Pe scurt

Margaret Mazzantini este autoarea bestsellerului Nu te mișca (cu peste două milioane de exemplare vândute), tradus în 35 de limbi și ecranizat în regia lui Sergio Castellitto, cu Penelope Cruz în rolul principal.

Margaret Mazzantini ne ofera in Nimeni nu se salveaza singur un roman care echivaleaza cu autobiografia sentimentala a unei generatii. O carte curajoasa despre obstacolele iubirii in vremea noastra.


Delia si Gaetano erau cindva un cuplu. Acum trebuie sa invete sa-si uite, fiecare, perechea si deprinderile. Stau amindoi intr-un restaurant, la putin timp dupa ce au distrus ceea ce fusese o familie. Delia si Gaetano sint inca tineri – au treizeci si ceva de ani, o virsta la care poti s-o iei oricind de la capat. Ar vrea sa se impace, insa problemele din trecut, revelate in flashbackuri succesive, ii bintuie. Dar unde au gresit? Problema e ca nici unul nu stie. Pasiunea de la inceput si furia de la sfirsit sint inca la fel de prezente. Crescuti intr-o epoca in care totul pare sa fi fost deja spus, schimba intre ei cuvinte ce nu reusesc sa dea glas singuratatii, dorintelor lor, pentru ca traiesc in confuzia unui soi de analfabetism afectiv.


Povestea unui cuplu ca multe altele, un cuplu ca noi, contemporan cu noi.


„Protagonistii romanului sint ca doi boxeri in ring, nauciti de ura pe care o resimt unul fata de celalalt – o ura ce ar putea fi de fapt iubire, daca cei doi ar intelege acest lucru.” (la Repubblica)


„Un portret concis, de o sinceritate nemiloasa.” (Il Messaggero)


„O capodopera despre procesul deteriorarii a ceea ce parea intruchiparea perfectiunii.” (Corriere della Sera)

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Actual
ISBN 978-973-46-3738-6
Traducător Gabriela Lungu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNimeni nu se salvează singur
Rating-ul tău