Nimic de pierdut, totul de câștigat. Cum am ajuns, din delincvent, antreprenor multimilionar

Epuizat din stoc
SKU
C201511
47,20 LEI
Pe scurt
Cartea de faţă îi va inspira şi îi va ghida pe oamenii care sunt dispuşi să facă tot ceea ce e necesar – eforturi susţinute, ore nesfârșite de muncă şi stres – pentru a-şi traduce în fapte viziunea aşternută pe hârtie. Blair le oferă cititorilor o hartă a antreprenoriatului de succes.
Căminul burghez al lui Ryan Blair s-a destrămat brusc atunci când tatăl său a căzut pradă dependenţei de droguri şi şi-a abandonat familia. Blair s-a mutat, împreună cu mama sa, într-un cartier rău famat şi, curând după aceea, a devenit un client obişnuit al centrelor de detenţie juvenilă, alăturându-se unei găşti pentru a putea supraviețui. Mai apoi, mama lui s-a îndrăgostit de un antreprenor de succes, care l-a luat pe Ryan sub aripa sa. Cu ajutorul acestui mentor, Blair s-a transformat într-un multimilionar de mare succes, construind şi mai apoi vânzând trei companii în valoare de sute de milioane de dolari.

Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 978-606-8360-14-0
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNimic de pierdut, totul de câștigat. Cum am ajuns, din delincvent, antreprenor multimilionar
Rating-ul tău