Nimic nu e imposibil. Un om, paisprezece varfuri si reusita unei vieti

în stoc
SKU
a254129
59.99 LEI
Pe scurt
Alpinistul nepalez Nims Purja a reusit sa escaladeze toate cele paisprezece varfuri de peste 8.000 de metri din muntii Himalaya si Karakorum in mai putin de sapte luni, recordul anterior fiind de aproape opt ani. In acest memoir palpitant, Purja dezvaluie cum experienta sa de viata din Nepal si antrenamentul ca soldat in unitatile de elita ale Armatei Britanice i-au permis sa duca la bun sfarsit o misiune pe care putini o credeau realizabila. Planificarea si perseverenta, leadershipul si cooperarea l-au ajutat sa obtina unele dintre cele mai mari performante din domeniul alpinismului, inclusiv prima ascensiune pe timp de iarna a muntelui K2 din Pakistan, pe care a finalizat-o in ianuarie 2021.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Orion
ISBN 978-606-431-480-2
Traducător Cristina Brostianu
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNimic nu e imposibil. Un om, paisprezece varfuri si reusita unei vieti
Rating-ul tău
Alpinistul nepalez Nims Purja a reusit sa escaladeze toate cele paisprezece varfuri de peste 8.000 de metri din muntii Himalaya si Karakorum in mai putin de sapte luni, recordul anterior fiind de aproape opt ani. In acest memoir palpitant, Purja dezvaluie cum experienta sa de viata din Nepal si antrenamentul ca soldat in unitatile de elita ale Armatei Britanice i-au permis sa duca la bun sfarsit o misiune pe care putini o credeau realizabila.
Planificarea si perseverenta, leadershipul si cooperarea l-au ajutat sa obtina unele dintre cele mai mari performante din domeniul alpinismului, inclusiv prima ascensiune pe timp de iarna a muntelui K2 din Pakistan, pe care a finalizat-o in ianuarie 2021.
 
Deopotriva sincera, fascinanta si mobilizatoare, cartea de fata dezvaluie ce trebuie sa faci ca sa-ti depasesti limitele, constituind o sursa de inspiratie pentru cei care isi fixeaza teluri greu de atins.