Niveluri de viata

în stoc
SKU
a263995
49.99 LEI
Pe scurt
Juriul Man Booker Prize a spus despre Julian Barnes ca "e un magician al inimii, un magician fara rival". Aceasta magie se regaseste si in Niveluri de viata. Este o carte puternica si provocatoare, care combina elemente de istorie, memorie personala, fictiune si istoria artei, explorand modul in care oamenii isi gasesc un sens in viata. Este structurata in trei parti: prima parte este a aventurierului britanic calator cu balonul; a doua cuprinde povestea de dragoste dintre un fotograf si o actrita; iar in ultima parte autorul ne impartaseste din propria experienta intima, de dupa moartea sotiei.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Babel
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-430-933-4
Traducător Radu Paraschivescu
Număr de pagini 120
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNiveluri de viata
Rating-ul tău

Juriul Man Booker Prize a spus despre Julian Barnes ca "e un magician al inimii, un magician fara rival".

Aceasta magie se regaseste si in Niveluri de viata. Este o carte puternica si provocatoare, care combina elemente de istorie, memorie personala, fictiune si istoria artei, explorand modul in care oamenii isi gasesc un sens in viata. Este structurata in trei parti: prima parte este a aventurierului britanic calator cu balonul; a doua cuprinde povestea de dragoste dintre un fotograf si o actrita; iar in ultima parte autorul ne impartaseste din propria experienta intima, de dupa moartea sotiei.

Temele sunt universale si profunde si ne provoaca sa meditam asupra vietii si complexitatii umane, invitandu-ne sa reflectam asupra propriei existente si asupra modului in care ne raportam la iubire, doliu si sensul vietii.
 
Barnes este apreciat de criticii literari pentru stilul elegant si abordarea sensibila a subiectelor dificile. Niveluri de viata exploreaza tema iubirii, a pierderii si a durerii intr-un mod profund si emotionant.
 
"Pui laolalta lucruri care n-au mai fost puse laolalta pana acum. Si lumea se schimba."
 
Personaje care se plimba cu balonul si de acolo privesc lumea, oameni care fac fotografii, iubesc si sufera. O carte despre cum e "sa pui laolalta" doua lucruri, doi oameni, si apoi sa se duca totul de rapa.