Noapte bună, copii! vol. 8 Poveşti&povestiri româneşti (I)

Epuizat din stoc
SKU
C193834
15.41 LEI
Pe scurt
„Noapte bună, copii!” este o colecţie ilustrată de către Ciubi (Alexandru Ciubotariu), binecunoscut publicului atât pentru benzile desenate şi ilustraţiile de carte pentru copii, cât şi pentru arta stradală, pe care o practică în Bucureşti şi în ţară de peste cinci ani.

De la Povestea gâştelor a lui George Coşbuc până la Povestea prinţului a lui Vladimir Colin, cele mai frumoase poveşti şi povestiri româneşti vă aşteaptă în noua serie „Noapte bună, copii!” a Editurii Casa Radio.


Ascultaţi-i pe: cocoşul din Punguţa cu doi bani, bunicul şi bunica lui Delavrancea, gândăcelul lui Gârleanu şi mulţi alţii, pe cele 3 CD-uri Poveşti&povestiri româneşti, în regia artistică a legendarului creator al acestei emisiuni de colecţie, Mihai Jemăneanu. „Noapte bună, copii!” este o colecţie ilustrată de către Ciubi (Alexandru Ciubotariu), binecunoscut publicului atât pentru benzile desenate şi ilustraţiile de carte pentru copii, cât şi pentru arta stradală, pe care o practică în Bucureşti şi în ţară de peste cinci ani.


Citesc: Val Săndulescu, Magda Popovici, Dumitru Furdui, Liliana Voiculescu, Dinu Ianculescu, Elena Pop, Rodica Tapalagă


Regia artistică: Mihai Jemăneanu


Grafica: Alexandru Ciubotariu.

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraCasa Radio
Colecție În afara colecţiilor
Durată (minute) 42
Ediția cărții I
Voce audiobook Colectiv
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoapte bună, copii! vol. 8 Poveşti&povestiri româneşti (I)
Rating-ul tău