Norișorul Roz și coșul cu dulciuri

în stoc
SKU
a220893
52.00 LEI
Pe scurt

Cristina Donovici s-a născut la Târgu Mureș, în 1974. Este licențiată în jurnalism și lucrează în televiziune, ca producător de știri.

Și-a început cariera la radio încă din timpul facultății. A lucrat doi ani la Radio Contact Târgu Mureș ca redactor-crainic. În 1997, când s-a înființat stația locală ProTV Târgu Mureș, s-a angajat ca reporter. Pentru scurtă vreme a fost editor de știri, apoi producător.


În 2010 a adus pe lume o fetiță, Alexandra. Pentru ea a început să inventeze povești și s-a gândit să le aștearnă pe hârtie, ca să îi rămână amintire. Soțul ei a venit cu ideea unui site unde să publice istorioarele, însoțite de ilustrații, iar mai târziu de înregistrări audio. Așa s-a născut un proiect îndrăzneț, Poveștile Cristinei, iubit deopotrivă de copii și de părinți.

Îl mai ştiţi pe Norişorul Roz, cel care veghează în fiecare seară somnul copiilor? Ei bine, era cât pe ce să nu mai poată merge să aibă grijă de copii în fiecare noapte. Şi, mai mult decât atât, părinţii l-au dus la… stomatolog. Dar de ce a ajuns acolo şi ce s-a întâmplat apoi veţi afla doar deschizând această carte şi pornind pe urmele Norişorului, în peripeţiile lui.

Norişorul Roz vine din nou în ajutorul copiilor mici, de data aceasta învățându-i cum să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat. Lumea minunat ilustrată din carte şi personajele ei magice vor fermeca şi de această dată pe oricine îi va trece pragul.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064408730
Număr de pagini 36
Formatul cărţii 20 x 20 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNorișorul Roz și coșul cu dulciuri
Rating-ul tău