Noroc chior

în stoc
SKU
a249336
Preț special 31.50 LEI Preț standard 42.00 LEI
Pe scurt
Noroc chior este o poveste captivanta despre dilemele care ne apasa, care plaseaza in prim plan capacitatea umana de reinventare, precum si linia fina care desparte iubirea de ura. In urma unui impuls, un cunoscut arhitect din Madrid isi abandoneaza viata confortabila, pasind cu totul in necunoscut. Ce l-a transformat intr-o fiinta ermetica strapunsa de durerea pe care incearca sa o ascunda de ceilalti? In calatoria lui sumbra, o intalneste pe Raluca, o femeie de un optimism ireductibil, incapabila sa inchida ochii la tot binele pe care i l-a adus fiecare problema cu care s-a confruntat. Soarta a decis sa uneasca doua persoane total diferite care au avut menirea sa se salveze reciproc. Pablo crede ca de data aceasta isi poate schimba destinul si incepe de la zero o viata departe de tot ce-l framanta.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-762-7
Traducător Mioara Angheluta
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoroc chior
Rating-ul tău

Noroc chior este o poveste captivanta despre dilemele care ne apasa, care plaseaza in prim plan capacitatea umana de reinventare, precum si linia fina care desparte iubirea de ura.

In urma unui impuls, un cunoscut arhitect din Madrid isi abandoneaza viata confortabila, pasind cu totul in necunoscut. Ce l-a transformat intr-o fiinta ermetica strapunsa de durerea pe care incearca sa o ascunda de ceilalti? In calatoria lui sumbra, o intalneste pe Raluca, o femeie de un optimism ireductibil, incapabila sa inchida ochii la tot binele pe care i l-a adus fiecare problema cu care s-a confruntat. Soarta a decis sa uneasca doua persoane total diferite care au avut menirea sa se salveze reciproc. Pablo crede ca de data aceasta isi poate schimba destinul si incepe de la zero o viata departe de tot ce-l framanta.