Nostradamus. Profetii complete pentru secolul XXI

în stoc
SKU
a255691
49.99 LEI
Pe scurt
Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, in iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-851-3
Traducător Raluca Pusderca
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNostradamus. Profetii complete pentru secolul XXI
Rating-ul tău

Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, in iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.

Atentatul de la 11 septembrie, Razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundatiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de acesta. Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului XXI, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? O alianta intre doua mari puteri pentru a pune capat razboaielor distrugatoare? Un nou crah? Un razboi global? Prabusirea monarhiei britanice? Michel de Noastradame (decembrie 1503-iulie 1566) a fost medic, cabalist si farmacist francez. A cunoscut celebritatea odata cu lucrarea Les Propheties, a carei aparitie, in 1555, a dus la crearea unui cult in jurul medicului francez. A fost protejat de acuzatii de blasfemie in perioada Inchizitiei de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcatuind horoscoape personale si alinand durerile curtenilor. A incetat din viata la 63 de ani, rapus de guta, artrita si probleme cardiace, asa cum el insusi a prezis.

Mario Reading s-a nascut in Dorset si a copilarit in Anglia, Germania si in sudul Frantei. Cunoscator a patru limbi straine, si-a facut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat in literatura franceza si germana, precum si in traduceri. Un adevarat nomad, el si-a petrecut tineretea vanzand carti rare, predand echitatie in Africa, studiind dresajul la Viena, facand polo de performanta in India, Spania si Dubai si administrand plantatia de cafea a sotiei sale. A murit in 2017 la 64 de ani.
 
Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamana mult cu munca unui detectiv. Urmarirea intrepatrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (...) implica o munca de deductie extrem de satisfacatoare. - Mario Reading