Noua eră antreprenorială. Trezirea spiritului întreprinzător în oameni, companii şi ţări

Epuizat din stoc
SKU
C211107
57.75 LEI
Pe scurt







Interviuri și lecții ale celor mai mari antreprenori ai lumii. Include, pentru prima dată, exerciții aplicative de la apreciatele seminarii ale companiei Farrell, folosite de peste 5 milioane de participanți.

"Mai mare este mai bun s-a dovedit a fi un alt mit al secolului XX. Larry Farrell a descris elocvent de ce." Peter Drucker


Nimic nu poate stimula mai mult spiritul antreprenorial al unui individ decât o recesiune economică neaşteptată, severă, la nivel global. După ce se va trece şocul iniţial şi traumele aferente, vei înţelege în sfârşit că nu poţi avea încredere în nimeni când vine vorba de a guverna economia ţării şi a-ţi salva jobul tău. Eşti cu adevărat singur în această economie nebună şi nesigură a secolului XXI!


Larry C. Farrell este prşedintele The Farrell Company, firmă care ocupă locul de lider mondial în domeniul cercetării şi educaţiei antreprenoriale, înfiinţată in anul 1983.


De peste un sfert de secol, Larry a predat personal tehnici antreprenoriale mai multor persoane, organizaţii şi guverne decât oricine altcineva, în întreaga lume!

Mai multe informații
ISBN 9786069250648
Traducător Maria Bolboacă
Număr de pagini 488
Formatul cărţii 14x20,8 cm
Tip copertă broşată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoua eră antreprenorială. Trezirea spiritului întreprinzător în oameni, companii şi ţări
Rating-ul tău