Noua stiinta a gestionarii artritei

în stoc
SKU
a108810
Preț special 23.85 LEI Preț standard 31.79 LEI
Pe scurt
Cum sa prevenim sau sa alungam durerea, disconfortul si limitarile asociate acestei boli

Lupta cu artrita trebuie sa inceapa acum!


Proportiile epidemice ale artritei sunt cu atat mai ingrijoratoare daca avem in vedere faptul ca, desi este considerata in general o boala a varstei a treia, varsta medie la care debuteaza boala a scazut la 47 de ani. Dar exista si vesti bune: artrita poate fi intarziata sau gestionata, ceea ce poate imbunatati in mod spectaculos calitatea vietii. Noua stiinta a gestionarii artritei ofera solutii pentru toti cei care doresc sa previna suferinta, disconfortul si limitarile asociate cu artrita sau chiar sa-i opreasca evolutia. Este prima carte despre artrita care include ultimele cercetari stiintifice si strategiile de tratament pentru o boala cu care se confrunta marea majoritate a celor din generatia „baby-boom", de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Iar generatiile mai tinere au la dispozitie un plan usor de urmat pentru minimizarea si chiar evitarea aspectelor debilitante ale artritei.


Cartea de fata ofera raspunsuri la intrebari de maxim interes precum: * De ce ne imbolnavim de artrita? * Ce suplimente pentru artrita sunt eficiente? * Care sunt cele mai bune exercitii fizice si strategii dietetice? * Ce terapii alternative pot fi folosite fara riscuri? * Care sunt cele mai noi descoperiri stiintifice cu privire la celulele stem si terapiile viitoare legate de genele si biologia umana?


InfoDad.com, 16.01.2014 „O lucrare scrisa intr-un limbaj accesibil despre artrita si cum sa-i facem fata, despre o boala deloc placuta pentru cei in cauza… o excelenta trecere in revista a conceptiilor curente referitoare la acest complex de afectiuni, la tratament si la directia spre care se indreapta cercetarile din domeniu."


Chatelaine.com: „10 Best Health Books of 2014", 03.02.2014 „De ce ne place cartea: autorul nu intentioneaza sa ne sperie, ci sa arunce lumina asupra adevarului… De asemenea, nu sustine o dieta riguroasa sau restrictiva, ci indeamna la un regim alimentar echilibrat, care sa contribuie la mentinerea greutatii si a imunitatii."


Dr. C. Thomas Vangsness Jr. este profesor de chirurgie ortopedica si seful catedrei de medicina sportiva de la Facultatea de Medicina Keck din cadrul Universitatii Southern California.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citeste sanatos
ISBN 978-606-8566-19-1
Traducător Ancuta Ianc
Număr de pagini 264
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoua stiinta a gestionarii artritei
Rating-ul tău